Opracomin käyttöehdot

HUOM! EI VALMIS.

Tervetuloa Opracomiin.

Luomalla tilin palveluumme, hyväksyt nämä käyttöehdot. Tutustuthan ehtoihin huolellisesti.

Lyhyesti

Me (Opracomin tiimi) ylläpidämme ja kehitämme onlinepalvelua nimeltä Opracom ja meistä olisi upeaa jos käyttäisit sitä. Palvelumme on suunniteltu siten että sinulla on isot vapaudet verkkosivustosi suhteen.

Kannustamme sinua tuottamaan sisältöä ja ilmaisemaan itseäsi vapaasti. Olethan kuitenkin vastuullinen, etkä käytä palvelua kiellettyihin toimintoihin kuten roskapostin lähettämiseen, virusten tms. haittaohjelmien jakamiseen tai muuhun laissa kiellettyyn toimintaan.

Palveluissamme esitetään sisältöä, jota Opracom ei omista. Tällaisesta sisällöstä on vastuussa yksin se taho, joka on asettanut sen saataville.

Voimme tarkastaa sisällön määrittääksemme, rikkooko se lakia tai käytäntöjämme. Voimme poistaa tai kieltäytyä esittämästä sisältöä, jonka uskomme rikkovan lakia tai käytäntöjämme.

Älä kuitenkaan oleta, että että tarkastamme sisällön, sillä emme välttämättä tee niin.

Sisältö

Sinulla on mahdollisuus ladata, lähettää tai tallentaa sisältöä palveluun ja vastaanottaa sisältöä niistä. Säilytät mahdolliset sisältöä koskevat immateriaalioikeudet itselläsi eli sisällön lähettäminen ei tarkoita immateriaalioikeuksien siirtymistä.

Sananvapaus

Opracomin tiimi uskoo vahvasti sananvapauteen. Palvelumme on suunniteltu antamaan julkaisijoille työkalut mielipiteidensä ja ajatuksiensa ilmaisuun, ilman sensuuria.

Me emme poista sisältöä sillä perusteella että se loukkaa sinua tai et ole samaa mieltä sisällön kanssa. Uskomme että oikea tapa vastustaa sinua loukkaavia väittämiä on kumota ne perustelemalla – ei poistamalla tai sensuroimalla niitä. Jos et ole samaa mieltä jonkun kanssa, perusta oma sivusto ja kerro sinun näkemyksesi asiaan – sinulla on luonnollisesti samat oikeudet.

Mutta jos löysit sivuston joka mielestäsi rikkoo sopimusehtojamme, pyydämme että ilmoitat siitä meille.

Palvelun muokkaaminen ja poistaminen

Muutamme ja parannamme palvelua jatkuvasti. Voimme lisätä tai poistaa toimintoja tai ominaisuuksia sekä lopettaa palvelun tarjoamisen toistaiseksi tai kokonaan.

Voit lopettaa palvelun käyttämisen milloin tahansa, vaikka pitäisimmekin sinut mielellämme Opracomin käyttäjänä. Sinun tietosi kuuluvat sinulle itsellesi ja käyttömahdollisuuksiesi turvaaminen näihin tietoihin on meille tärkeää.

Jos lopetamme palvelun tarjoamisen, annamme käyttäjille mahdollisuuksien rajoissa kohtuullisen ennakkoilmoituksen sekä mahdollisuuden noutaa tietonsa palvelusta.

Opracom HQ | Tietoja | Käyttöehdot | Unohditko salasanasi?
Opracom v.2.28