Maailmankuva

Maailmankuva 06.06.2019 14:21 ( 3 kuukautta sitten )
#abortti

Kaikkien aikojen pienin vauva on selvinnyt hengissä Yhdysvalloissa ja painanut syntyessään vain 245 grammaa.

Saybieksi nimetty vauva syntyi 17 viikkoa ennen laskettua aikaa ja pienokaisen äiti oli synnytyksen käynnistyessä 24. raskausviikolla, kun keskiverto raskaus kestää noin 40 viikkoa. Äiti kiidätettiin sairaalaan vakavien raskauskomplikaatioiden vuoksi, ja lapsi syntyi hätäsektiolla.

Yhdysvaltalainen konservatiivinen poliittinen kommentaattori, näyttelijä ja kirjailija Michael Knowles iloitsi viime perjantaina ”Michael Knowles Show’ssaan” tästä ”ihanasta ja hyvälle tuulelle saaneesta uutisesta” ja otti kantaa siihen, miten hengissä selvinnyt maailman pienimmän tyttövauvan tapaus vetää pohjan pois vasemmistolaisten esittämiltä perusteilta abortin puolesta.

Knowlesista on selvää, että sen myötä on alettu vakavasti miettiä viime viikkojen ajan käytyjä aborttikeskusteluja, sillä monissa Amerikan osavaltioissa vauva olisi voitu tappaa.

”Monissa tämän maan osavaltioissa ihmiset kieltävät tämän lapsen olevan vauva, mutta vauva syntyi, ja on nyt elossa”, Knowles huomauttaa ja jatkaa, että ”on onni”, että vauva ei syntynyt Floridassa, Massachusettsissa, Nevadassa, Pennsylvaniassa, Rhode Islandissa, Arizonassa, Kaliforniassa, Connecticutissa, Delawaressa, Havaijilla, Idahossa, Illinoisissa, Mainessa, Marylandissa, Michiganissa, Minnesotassa, Montanassa, New Yorkissa, Tennesseessä, Utahissa, Washingtonissa, Wyomingissa tai Virginiassa.

Tällä Knowles tarkoittaa sitä, että näissä osavaltioissa pienen Saybien vanhemmat olisivat voineet haluta tappaa sen:

”Sitä ei olisi edes tunnustettu vauvaksi.”

Knowles alleviivaa, että kaikissa noissa osavaltioissa voi surmata vähintään yhtä vanhoja vauvoja, jos ei merkittävästi vanhempiakin kuin kyseinen vauva.

”Nämä osavaltiot haluavat teeskennellä, että vauva ei ole vauva, mutta näitte juuri, että tämä vauva on vauva. Tämän ja noiden kuvien pitäisi lopettaa aborttikeskustelu, tai ainakin tarkastella sitä rehellisesti”, Knowles painottaa. #abortti

0

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of

Tietoja

Maailmankuva

@maailmankuva

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Etkö ole vielä Opracomissa?

Opracom HQ | Tietoja | Käyttöehdot | Unohditko salasanasi?
Opracom v.2.28