Satu Ernvall

Satu Ernvall 15.05.2019 12:25 ( 2 kuukautta sitten )

Musta tuubihuivi

Viellä yhden kerran lähdin kokeilemaan minulle mysteeriksi jäänyttä kukkakuvioista virkkausta. Jälleen kaivoin ohjeen esille ja aloin tutkia sitä sekä siinä olevia kuvia.

Pitkään ja hartaasti yritin ratkaista miten tuo kuvio oikein kuuluu tehdä. Kokeilin monia eri tapoja käytännössä, mutta en vielläkään osannut tehdä kuviota oikein. En vaikka miten yritin.

Jälleen luovutin tuntien tuherruksen jälkeen ja totesin etten minä vaan osaa lukea suomenkielisiä ohjeita. Tai ehkä vika vaan on ohjeessa.. Ehkä ohjeen tekijä halusikin kiusata tekijöitä ja nauraa vaan itsekseen partaansa..

Tai sitten minä vaan yksinkertaisesti en ymmärrä. No olen jo todennutkin, että luen mieluummin ohjeet englanniksi. Harmi ettei tätä kyseistä ole löytynyt englanniksi.. Ja harmi etten saa mysteeriä ratkaistua omin voimin näköjään.. Ehkä se ratkeaa joskus jos enää ikinä katsonkaan tuohon suuntaan.

Tuloksena syntyi kuitenkin sitten tämä tuubihuivi, jonka kuvio on lähinnä haettua mihin pääsin, ja onhan se ihan ok näköinen. Itseä vaan harmittaa, kun se ei kuitenkaan ole oikein.

0

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of

Tietoja

Satu Ernvall

@satu

Viiden lapsen kotiäiti. Housewife and mother to five children.

Etkö ole vielä Opracomissa?

Opracom HQ | Tietoja | Käyttöehdot | Unohditko salasanasi?
Opracom v.2.28