Satu Ernvall

Satu Ernvall 25.04.2019 13:14 ( 3 kuukautta sitten )

Peruspipo

Halusin neuloa pipon sinisestä langasta, jota amigurumi projekteista oli jäänyt. Sillä joskus olin sellaista vastaavaa yrittänyt tehdä eikä siitä tullut silloin mitään..

En enää muista millainen ohje minulla mahtoi olla aikanaan käytössä, mutta se pipo jäi tosiaan kesken.. Muistelin kuitenkin että ei se mitään rakettitiedettä ainakaan ollut.. Jostain syystä silloin kavennuksien tullen loppui tekeminenkin..

Niinpä ajattelin nyt tehdä peruspipon ja katsoa onko taitoni kehittyneet tai ymmärrykseni kasvanut. Vai oliko kyse kuitenkin motivaatiosta.

No tekeminen oli helppoa kyllä, mutta jälki ei mielestäni ollut kyllin siistiä. En oikein käsittänyt mistä oli kyse, mutta arvelin sen johtuvan akryylilangasta jota käytin.. Minussahan syy ei voinut olla..

Tässäkin pipossa viimeisten kavennusten kanssa kävi vähän hullusti, en saanut niitä menemään tasan vaikka kuinka laskin uudelleen, purin ja tein lopun uudestaan.

Päädyin kuitenkin lopettamaan kavennukset siten kuin ne sitten loppuisivatkin, parittomasti.. Eihän sitä edes näy kun se loppu menee niin suppuun..

En tiennyt johtuiko virheeni laskuistani vai siitä että en silloin omistanut kuin irtonaiset sukkapuikot, kun ohje oli tehty pyöröpuikoille ja olin jakanut kavennukset niille omasta mielestäni oikein ja tasan.. Mutta se loppu vaan tökki..

Annoin tämän pipon nyt jäädä sellaiseksi kuin se oli, ja tehdä seuraavan pipon eri langasta jotta voisin vertailla tuloksia.

0

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of

Tietoja

Satu Ernvall

@satu

Viiden lapsen kotiäiti. Housewife and mother to five children.

Etkö ole vielä Opracomissa?

Opracom HQ | Tietoja | Käyttöehdot | Unohditko salasanasi?
Opracom v.2.28